DE ORGANISATIE

Paul van Zwam

DIRECTEUR

Paul werkt al jaren als adviseur binnen én buiten de sport. Hij studeerde bedrijfskunde en sportpsychologie en is sinds 1998 actief in het topvoetbal en bedrijfsleven. De combinatie van psychologie, sport en het bedrijfsleven vindt hij niet alleen boeiend maar ook heel leerzaam. “In het bedrijfsleven kunnen we iets leren van de sport en in de sport iets van het bedrijfsleven!” Binnen Meglio! zet hij deze ervaring in omdat hij weet dat goede zorg verlenen, targets halen en kennis overdragen ook topsport kan zijn.

Henrich Leenders

DIRECTEUR

Henrich weet met zijn persoonlijke aanpak de juiste snaar te raken. Hij werkt graag systeemgericht, intuïtief en toekomstgericht waarbij hij jouw waarden als individu centraal stelt. Door zijn jarenlange ervaring als zowel organisatieadviseur, systeemtherapeut en coach voor (top)talent en management kent hij de werkvloer als geen ander. Samen met jou weet hij complexe persoonlijke vraagstukken op te lossen.

Frank Germans


Frank is een rasechte ondernemer, die altijd vooruit kijkt met innovatieve blik. Met een achtergrond in sales en marketing startte hij zijn carrière in de farmaceutische industrie waarna hij de bewuste overstap maakte naar de Nederlandse multinational ING. Na jaren ervaring kocht hij een deel van de aandelen van Heilbron Assurantiën in het mooie Doetinchem. Daar startte een nieuw avontuur. In 13 jaar tijd heeft hij het bedrijf uitgebreid naar een grote landelijke speler. Frank zet nu zijn ervaring in voor de klanten van Meglio!.

Luuk Langeveld

OFFICE MANAGER

Luuk heeft kennis op het gebied van sport, gezondheid en management. Binnen Meglio! ligt zijn focus op de front- en backoffice werkzaamheden. Door Luuk zijn ervaringen in de sport levert hij ook een bijdrage aan de mentale begeleiding van sporters.