ORGANISATIEADVISEURS

Paul van Zwam

Paul werkt al jaren als adviseur binnen én buiten de sport. Hij studeerde bedrijfskunde en sportpsychologie en is sinds 1998 actief in het topvoetbal en bedrijfsleven. De combinatie van psychologie, sport en het bedrijfsleven vindt hij niet alleen boeiend maar ook heel leerzaam. “In het bedrijfsleven kunnen we iets leren van de sport en in de sport iets van het bedrijfsleven!” Binnen Meglio! zet hij deze ervaring in omdat hij weet dat goede zorg verlenen, targets halen en kennis overdragen ook topsport kan zijn.

Henrich Leenders

Henrich weet met zijn persoonlijke aanpak de juiste snaar te raken. Hij werkt graag systeemgericht, intuïtief en toekomstgericht waarbij hij jouw waarden als individu centraal stelt. Door zijn jarenlange ervaring als zowel organisatieadviseur, systeemtherapeut en coach voor (top)talent en management kent hij de werkvloer als geen ander. Samen met jou weet hij complexe persoonlijke vraagstukken op te lossen.

Joep Teeken

Joep is SPORTPSYCHOLOOG VSPN®, docent sportpsychologie en onderzoeker sportpsychologie. Hij werkt sinds 2004 in het trainen van het prestatiegedrag van atleten in een verscheidenheid aan sporten en op verschillende niveaus, van recreatief tot en met olympisch niveau. Ook begeleidt hij coaches en ouders van talenten.

Verder heeft hij jarenlange ervaring in het begeleiden van de re-integratie van verzuimende werknemers. Naast zijn eigen praktijk is hij als psycholoog werkzaam binnen een ggz-instelling. Hij werkt vanuit Emotionally Focused Therapy, schematherapie en Acceptance and Commitment Therapy. Natuurlijk komen mentale vaardigheden ook aan de orde.

Sander Boogaard

Als zelfstandig ondernemer geeft Sander trainingen op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, management-vaardigheden, samenwerking en communicatie. Daarnaast wordt hij ook veelvuldig ingezet als trainingsacteur. De werkende professional een stap verder brengen in zijn of haar ontwikkeling, is wat hij dagelijks met veel passie en plezier doet.