OVER ONS

Paul van Zwam

DIRECTEUR

Paul werkt al jaren als adviseur binnen én buiten de sport. Hij studeerde bedrijfskunde en sportpsychologie en is sinds 1998 actief in het topvoetbal en bedrijfsleven. De combinatie van psychologie, sport en het bedrijfsleven vindt hij niet alleen boeiend maar ook heel leerzaam. “In het bedrijfsleven kunnen we iets leren van de sport en in de sport iets van het bedrijfsleven!” Binnen Meglio! zet hij deze ervaring in omdat hij weet dat goede zorg verlenen, targets halen en kennis overdragen ook topsport kan zijn.

Henrich Leenders

DIRECTEUR

Henrich weet met zijn persoonlijke aanpak de juiste snaar te raken. Hij werkt graag systeemgericht, intuïtief en toekomstgericht waarbij hij jouw waarden als individu centraal stelt. Door zijn jarenlange ervaring als zowel organisatieadviseur, systeemtherapeut en coach voor (top)talent en management kent hij de werkvloer als geen ander. Samen met jou weet hij complexe persoonlijke vraagstukken op te lossen.

Frank Germans


Frank is een rasechte ondernemer, die altijd vooruit kijkt met innovatieve blik. Met een achtergrond in sales en marketing startte hij zijn carrière in de farmaceutische industrie waarna hij de bewuste overstap maakte naar de Nederlandse multinational ING. Na jaren ervaring kocht hij een deel van de aandelen van Heilbron Assurantiën in het mooie Doetinchem. Daar startte een nieuw avontuur. In 13 jaar tijd heeft hij het bedrijf uitgebreid naar een grote landelijke speler. Frank zet nu zijn ervaring in voor de klanten van Meglio!.

Lara Kalisvaart


ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOOG

Als A&O-psychologe én prestatiepsychologe heeft Lara veel kennis van motivatie en presteren. Ze helpt mensen en organisatie graag om tot een optimale prestatie te komen of de volgende stap te zetten in hun ontwikkeling. Hierbij werkt ze onder andere met principes uit de Acceptance Commitment Therapy, “voor ieder mens is het van belang een bepaalde mate van psychologische flexibiliteit te hebben, ik geloof dat iedereen zich hier in kan ontwikkelen”.

Ivo Spanjersberg

Ivo is al meer dan 20 jaar actief op het hoogste niveau als adviseur in de sport en in het bedrijfsleven. Hij is een ervaren communicatietrainer én prestatiepsycholoog en werkt onder andere samen met NOC*NSF Team NL, Olympische en Paralympische sporters, KNSB en KNLTB. Daarnaast geeft hij mentale training aan politie en het Koninklijk Concertgebouworkest. Sport is volgens hem een mooie metafoor voor het – normale – leven. “Gedrag wordt uitvergroot en is makkelijker te bespreken en te veranderen”.

Bernadette Heimans

ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOOG

Bernadette is een psychologe met een warm karakter. Door het enthousiasme voor haar vak weet ze mensen te motiveren en in beweging te krijgen. Bernadette denkt graag met je mee en houdt je op vriendelijke wijze een spiegel voor. Ze helpt je graag de volgende stap te zetten.

Luuk Langeveld

OFFICE MANAGER

Luuk heeft kennis op het gebied van sport, gezondheid en management. Binnen Meglio! ligt zijn focus op de front- en backoffice werkzaamheden. Door Luuk zijn ervaringen in de sport levert hij ook een bijdrage aan de mentale begeleiding van sporters.

Patricia Mazairac

ARBEIDS- EN ORGANISATIEPSYCHOLOOG

Patricia is ontwikkelingspsycholoog en arbeids- en organisatiepsycholoog. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring in de rol van coach, trainer en adviseur. Het boeit haar enorm dat niet alleen de context een rol speelt wanneer iemand vastloopt, maar juist ook de innerlijke patronen hierbij betrokken zijn. De context zorgt slechts voor de “trigger”. Inzicht geven hierin maakt oprecht gelukkig, want op deze manier komen mensen vooruit. Bij Patricia krijg je de aandacht die je verdient en zullen obstakels worden beetgepakt, teneinde deze te overwinnen.

Axel Blanker

(PRE-)MEDIATOR

Axel is (pre-)mediatior en specialist op het gebied van verzuim-, reïntegratie- en arbeidsrecht. Hij heeft een zakelijke benadering en luistert neutraal naar de persoonlijke beleving van partijen zonder een stelling in te nemen. Axel stelt de oplossing voor beide partijen centraal.

Dagmara Peters

PSYCHSOCIAAL THERAPEUT

Dagmara is psychosociaal therapeut gespecialiseerd op het gebied van stress, overspannenheid en burn-out in combinatie met hoogsensitiviteit. In onze prestatiemaatschappij kunnen we snel overweldigd raken en te veel van onszelf vragen. Vooral als we veel aan anderen denkt en minder aan onszelf. Dagmara leert je niet alleen omgaan met je negatieve gedachten en moeilijke emoties maar ze besteedt ook aandacht aan je lichaam zoals ademhaling, voeding en beweging. Alles voor meer energie, rust in het hoofd en meer plezier in het leven. Verder heeft Dagmara een talenknobbel en behalve Nederlands spreekt ze ook vloeiend Pools, Duits en Engels.

Jan Overmeer

MEDIATOR, ARBEIDSDESKUNDIGE EN COACH

Jan is een veelzijdige MfN register mediator, register arbeidsdeskundige en coach. Hij heeft een schat aan werkervaring in de profit en non-profit sector. Hij maakt persoonlijke- en zakelijke dilemma’s bespreekbaar en begeleidt bij het oplossen van tegenstrijdige belangen, zowel op individueel als op groepsniveau. Kenmerkend is het respect en vertrouwen dat mensen tijdens de gesprekken met Jan ervaren.

Rigtje Naber-Bosma

PSYCHSOCIAAL THERAPEUT/COACH

Rigtje is een bevlogen psychosociaal therapeut/coach met veel kennis en ervaring op het gebied van begeleiding en (burn-out) coaching. Zij luistert goed naar wat je zegt, maar vraagt ook naar wat je niet zegt. Zo krijgen mensen een duidelijk inzicht in patronen, kansen en valkuilen. Na haar HBO-(bedrijfs)maatschappelijk werk studeerde zij af aan het Kempler Instituut Nederland als Psychosociaal therapeut ECP. Daardoor kan zij verschillende persoonsgerichte methodieken inzetten die het beste aansluiten bij de persoon van de medewerker.

Joep Teeken

SPORTPSYCHOLOOG

Joep is SPORTPSYCHOLOOG VSPN®, docent sportpsychologie en onderzoeker sportpsychologie. Hij werkt sinds 2004 in het trainen van het prestatiegedrag van atleten in een verscheidenheid aan sporten en op verschillende niveaus, van recreatief tot en met olympisch niveau. Ook begeleidt hij coaches en ouders van talenten.

Verder heeft hij jarenlange ervaring in het begeleiden van de re-integratie van verzuimende werknemers. Naast zijn eigen praktijk is hij als psycholoog werkzaam binnen een ggz-instelling. Hij werkt vanuit Emotionally Focused Therapy, schematherapie en Acceptance and Commitment Therapy. Natuurlijk komen mentale vaardigheden ook aan de orde.

Merel van Dijk

GESTALTTHERAPEUT EN (LEER)SUPERVISOR, TRAINER

Merel beoogd dat je “wordt wie je bent”. Iemand die (weer) vrijer komt te staan van oude, opgelegde patronen, zelfoordelen en angst. Iemand die kracht en grond vindt in zichzelf en zich zowel kan verbinden met anderen als zichzelf kan onderscheiden. “Practice what you preach” kenmerkt haar manier van werken; je kunt authenticiteit verwachten. Daarbij werkt zij lichaamsgericht en is er plaats voor spiritualiteit en zingeving.

Tanja Oldenhof-Veldman

PERFORMANCE COACH

Tanja werkt als coach, intervisiebegeleider en docent altijd op het vlak
van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met als doel om bij te
dragen aan duurzame groei en het benutten van beschikbare mogelijkheden.
Dit doet ze door zowel ruimte als richting te geven. Vastbesloten om tot
de kern te komen. Vanuit haar jarenlange ervaring uit de
sportpsychologie kijkt ze wat er nodig is om de gewenste beweging te
creëren.

Marie-Janne van Toorn

GEZONDHEIDSPSYCHOLOOG

Als GZ-psycholoog heeft Marie-Janne ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van cliënten met psychische klachten. Ze werkt vanuit positieve, oplossingsgerichte psychologie met een open, transparante en nieuwsgierige houding. Haar kracht als psycholoog ligt bij haar duidelijkheid en empathisch vermogen. Daarnaast beschikt Marie-Janne over een goede helikopterview en heeft ze de kwaliteit om haar analyse in heldere taal te verwoorden naar haar cliënten.
Haar expertise ligt op het gebied van Affectfobie therapie, oplossingsgerichte cognitieve gesprekstherapie, ACT en EMDR.

Sonja Bouwkamp

TRAINER EN GESTALTTHERAPEUT

Autonomie en verbondenheid zijn de universele polen van het menselijk bestaan. In elke relatie en in elke interactie proberen wij een evenwicht te vinden tussen zorg voor onszelf en zorg voor de ander. De ervaringen die wij hiermee in onze jeugd opdoen bepalen in hoge mate de manier waarop wij later omgaan met onze emoties, wat onze copingstrategieën zijn en hoe wij al dan niet in onze relaties het contact aangaan en onderhouden.

Dit gegeven is dan ook het centrale uitgangspunt in mijn werk.

Mijn manier van werken is open, direct en persoonlijk en ik houd van de directe interactie met mensen in het hier en nu van de ontmoeting.

Kim Brinkman

SYSTEMISCH COACH, ARBEIDSDESKUNDIGE EN TRAINER

Kim komt uit de sport en revalidatie als oefentherapeut en sport revalidatie therapeut. Jarenlang was zij therapeut en revalidatie trainer in de voetballerij. (BVO’s en amateurs). Als een sporter zo snel kan “re-integreren in het eerste elftal, waarom een werknemer dan niet” vroeg zij zich altijd af. Dit werd de rode draad in haar vervolg carrière.  Vele organisaties heeft zij verder mogen begeleiden op het vlak van verzuim aanpak en vitaliteitsbevordering. In het werkveld  “-mens-werk-inkomen-“ heb ik inmiddels ruim 25 jaar ervaring als arbeidsdeskundige, trainer (systemisch)coach, opleider, consultant etc.

Mijn holistische aanpak (lichaam en geest zijn niet los te zien van elkaar) en mijn systemische insteek maken dat ik mensen snel tot inzicht kan brengen van wat daadwerkelijk hun “probleem” is en begeleid hen op hun weg naar meer geluk en gezondheid in werk, relaties en leven.