+316 39478488 | info@wijzijnmeglio.nl

Over ons

Ieder mens is uniek, bezit specifieke talenten. Ieder mens wil ook van betekenis zijn en misschien zelfs ergens in uitblinken. Meglio gelooft in het ontwikkelen van de beste versie van jezelf, jouw team óf jouw organisatie. Meglio inspireert, confronteert en helpt bij het zetten van de volgende stap.

Paul van Zwam - Directeur

Paul werkt al jaren als adviseur binnen én buiten de sport. Hij studeerde bedrijfskunde en sportpsychologie en is sinds 1998 actief in het topvoetbal en bedrijfsleven. De combinatie van psychologie, sport en het bedrijfsleven vindt hij niet alleen boeiend maar ook heel leerzaam. “In het bedrijfsleven kunnen we iets leren van de sport en in de sport iets van het bedrijfsleven!” Binnen Meglio! zet hij deze ervaring in omdat hij weet dat goede zorg verlenen, targets halen en kennis overdragen ook topsport kan zijn.

Henrich Leenders - Directeur

Henrich weet met zijn persoonlijke aanpak de juiste snaar te raken. Hij werkt graag systeemgericht, intuïtief en toekomstgericht waarbij hij jouw waarden als individu centraal stelt. Door zijn jarenlange ervaring als zowel organisatieadviseur, systeemtherapeut en coach voor (top)talent en management kent hij de werkvloer als geen ander. Samen met jou weet hij complexe persoonlijke vraagstukken op te lossen.