+316 39478488 | info@wijzijnmeglio.nl

Mediation

Gecertificeerde mediators

Snel inzetbaar

Landelijke dekking

Welkom bij Meglio, waar wij met toewijding en professionaliteit mediationdiensten aanbieden om arbeidsconflicten op te lossen. Onze ervaren en gecertificeerde mediators staan klaar om te bemiddelen en streven naar effectieve en efficiënte oplossingen. 

Onze mediators zijn getraind om met uiterste zorg te werk te gaan, en zijn bekwaam in het begeleiden van communicatie en het vinden van gezamenlijke overeenkomsten. Of het nu gaat om geschillen tussen werknemers, tussen leidinggevenden en medewerkers, of andere arbeidsgerelateerde kwesties, onze mediators hebben de expertise om de juiste oplossingen te faciliteren. 

Bij Meglio begrijpen we dat arbeidsconflicten niet alleen impact hebben op de betrokken partijen, maar ook op het algehele werkklimaat. Daarom zetten onze mediators zich in voor oplossingen die niet alleen juridisch correct zijn, maar ook de werkomgeving positief beïnvloeden.

Kijk hieronder naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Mediation

Uurtarief
205 Per uur
  • Betalen per uur
  • Resultaatgericht
  • Snel inzetbaar

Onze mediators