+316 39478488 | info@wijzijnmeglio.nl

Organisatie ontwikkeling

Topsport achtergrond

Op maat voor uw organisatie

Financiële steun door subsidies

Welkom bij Meglio, waar wij organisaties begeleiden op hun weg naar succesvolle ontwikkeling. Onze trajecten zijn ontworpen om specifieke uitdagingen aan te pakken en groeipotentieel te benutten. We bieden op maat gemaakte oplossingen naar de behoeften van jouw organisatie.

Onze aanpak omvat diepgaande gesprekken met management en medewerkers om inzicht te krijgen in de huidige situatie en kansen voor verbetering te identificeren. Of het nu gaat om het optimaliseren van processen, versterken van teamdynamiek of ontwikkelen van leiderschapscapaciteiten, wij staan klaar om te helpen.

Binnen onze organisatieontwikkeling trajecten maken we gebruik van diverse instrumenten en (sport)methodieken om concrete stappen voorwaarts te zetten.

Daarnaast zetten we indien mogelijk subsidies in om de financiële lasten te verlichten en de focus te leggen op groei. Bij Meglio geloven we in het maximaliseren van kansen, en subsidies vormen een krachtig hulpmiddel om bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen.

Bovendien kunnen we een Online Academie maken voor jouw organisatie, de ideale aanvulling op de organisatieontwikkeling trajecten.

Kijk hieronder naar de mogelijkheden en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Online Academie

Onze Online Academies zijn dé plek waar de toekomst van jouw organisatie begint: een platform dat speciaal is ontworpen om alle essentiële elementen van jouw bedrijf samen te brengen en te optimaliseren.

Wij geloven dat de sleutel tot succes ligt in het waarborgen van de kennis binnen jouw organisatie. De Online Academie fungeert als een veilige kluis waarin bedrijfskennis wordt bewaard en gedeeld. hiermee zorgen we ervoor dat waardevolle inzichten niet verloren gaan, zelfs niet in tijden van verandering.

Daarnaast bieden we op maat gemaakte opleidingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Of het nu gaat om het bijscholen van medewerkers, het introduceren van nieuwe vaardigheden of het implementeren van bedrijfsspecifieke processen, wij leveren trainingen die de groei van jouw organisatie ondersteunen.

Kortom, Meglio’s Online Academie is het platform waar efficiëntie, kennis en groei samenkomen. Geef jouw organisatie de voorsprong die het verdient en ontdek wat onze Online Academie voor jou kan betekenen. 

Subsidie mogelijkheden

Er zijn diverse subsidies beschikbaar die kunnen bijdragen aan de kosten, en wij bespreken graag de mogelijkheden hieronder, zodat je vol vertrouwen de volgende stappen kunt zetten naar succesvolle groei.

SLIM subsidie

24999
  • Beschikbaar op aanvraag

MDIEU subsidie

150000
  • Beschikbaar op aanvraag

Onze organisatieadviseurs