+316 39478488 | info@wijzijnmeglio.nl

SLIM-subsidie

Met SLIM werken aan de ontwikkeling van mensen in uw MKB onderneming!

SLIM werken aan uw onderneming levert een bijdrage aan het verlagen van de verzuimcijfers!

Wat is de SLIM subsidie?

Met de Subsidieregeling Leren en ontwikkelen In het MKB wordt u als MKB ondernemer ondersteund bij het actueel houden van de kennis en vaardigheden van uw werknemers. De subsidie kan worden gebruikt om de ontwikkelbehoefte van uw medewerkers met een HR-scan in beeld te krijgen. En daarnaast kan de subsidie worden gebruikt voor het ontwikkelen en implementeren van onderwijsprogramma’s of bedrijfsscholen om personeel aan te trekken en/of duurzaam inzetbaar te houden. 

Denk hierbij aan: het opzetten van een interne academie, het borgen van kennis in uw organisatie, leerprogramma’s voor uw medewerkers, onboarding nieuwe medewerkers en leiderschapsprogramma’s.

Download de brochure hiernaast voor meer info!

SLIM subsidie

24999
  • Beschikbaar op aanvraag
  • Meglio regelt de aanvraag!

De hoogte van de SLIM subsidie

De hoogte van de SLIM-subsidie is afhankelijk van de grootte van de onderneming. Klein MKB (tot 50 medewerkers) kan een vergoeding van 80% van de investeringskosten via subsidie ontvangen. Voor middelgrote MKB-ondernemingen (50-250 medewerkers) geldt een vergoeding van 60%. Het maximale subsidiebedrag per onderneming is €24.999,-

Meglio regelt voor u de aanvraag en de afwikkeling van de subsidie!

Contact SLIM-subsidie

Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden van de SLIM-subsidie. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!